خرداد.۰۶

De kansen van virtuele dataruimen bij fusies plus overnames (M & A) -transacties | Dataroomservices

In de huidige bedrijfsomgeving, waar kleine wijzigingen in de kostenstructuur, kleine verbeteringen boven het behandeling van resources, bescheiden reducties in supply chain-processen plus vergelijkbare verbeteringen aan een algemene werking van beslist bedrijf zichzelf vertalen boven aanzienlijke verbeteringen in de winstgevendheid – en waar efficiëntie een cruciale succesfactor is – u verschijnen van de elektronische of virtuele dataroom (VDR) in due diligence-processen dienen geen verrassing zijn. VDR’s worden vrijwel verwacht in de omgeving van vandaag, omdat het hun doel zijn om het efficiëntie plus effectiviteit van het due diligence-proces bij verbeteren, waardoor de bijbehorende kosten worden verminderd plus de procedurele aspecten voordat deelnemers betreffende fusies plus overnames (M & A) worden vereenvoudigd. Technologie bezit veel bedrijfsprocessen en -activiteiten verbeterd plus verwacht wordt dat spiksplinternieuw en creatief gebruik met technologie vergelijkbare positieve uitwerkingen zal hebben op bestaande bedrijven. In uw afgelopen jaren hebben wij het effect van techniek op het M & A-proces bekeken door een introductie met de VDR. De mate waarin de toepassing met een VDR de uitvoering van fusies en overnames heeft veranderd en de toegevoegde waarde van dezelfde VDR voordat het fusie- en overnameproces zijn de belangrijkste kwesties die in dit quest zijn onderzocht. Er ben een lijst met hoofdvragen, waarop jullie de voordelen van virtuele dataruimtes boven M ampersand A-processen begrijpt:

  • Maken VDR’s algehele due diligence efficiënter en effectiever maar door het proces bij versnellen door de gerelateerde kosten erbij verminderen en daarmee het hele proces voor deelnemers aan fusies en overnames?
  • Hoedanig verandert u due diligence-proces bij het gebruiken van een VDR?
  • Wat is het effect van het gebruik van techniek op de due diligence-proces?
  • Belanden kostenbesparingen opgevat bij het behandeling van dezelfde VDR, plus zo ja, voor wie?
  • Bedienen gebruikers met een VDR verbeteringen bij het effect van het due diligence en een uitkomst met een transactie?

what is a data room

Deze en andere soortgelijke vragen zijn de zaden waaruit het idee voordat deze studie naar voren kwam. Dit rapport is daarom dezelfde onbevooroordeelde evaluatie van VDR’s en bepaalt of het gebruik betreffende een VDR een verschil maakt boven het due diligence-proces, ofwel dat een VDR gewoon een cosmetische verandering is en dezelfde trendy benadering van due diligence in het moderne fusies en overnames proces, gevoed door het steeds toenemende aantal VDR-providers. De gebruikte evaluatiemethode is uit interviews met vier hoofdpartijen: zijdebedrijven verkopen, nevenbedrijven kopen, fusies en overnames en VDR-aanbieders. We benadrukken dat de gegevens en informatie deze ze verschaffen, samen aan hun indrukken, meningen en oordelen, het grondstof vormen en een basis door conclusies te trekken boven deze studie. Dat beslist vrij aanzienlijk aantal mensen uit alle groepen bij het onderzoek belanghebbend was, bood een breed spectrum betreffende standpunten betreffende beide VDR’s en u due diligence-proces zelf, hoeveel een objectieve evaluatie van de aspecten van VDR’s moet garanderen die de aandachtspunten zijn in dit onderzoek. verslag doen betreffende. VDR toont concrete baten ten opzichte van een PDR voor specifieke soorten transacties: grotere transacties, veilingachtige processen met veel potentiële kopers, internationale en grensoverschrijdende transacties plus transacties aan een beperkte due diligence-periode. Dit categorie deals profiteert het meest van het gebruik met de VDR’s om parallelle toegang zelfs de dataroom door meerdere kopers denkbaar te maken, en bij virtual data room providers het verminderen van reisgerelateerde kosten sinds continue plus alomtegenwoordige toegang te verlenen aan dezelfde koper, maakt niet uit de locatie. Samengevat zijn de praktische en theoretische voordelen van het behandeling van dezelfde VDR overtuigend. De prevalentie van “oldtimers” en hun betrokkenheid bij fusies en overnames zullen blijven resulteren in een toenemende acceptatie van de VDR wanneer standaardinstrument voor due diligence bij fusies en overnames. Omdat technologische vooruitgang het manier waarop we bestaan en opereren blijven muteren, verwachten we dat VDR’s de geaccepteerde en meest gebruikte tool voor dataroom voor fusies en overnames zullen belanden.

محصولات مرتبط

نظر خود را بنویسید